"Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013"

NOUTĂȚI

EXAMENE CAMBRIDGE PENTRU COPII LA EUROED

Examenele Cambridge pentru copii (YLE) Starters, Movers și Flyers reprezintă o serie de teste distractive special concepute pentru evaluarea competențelor lingvistice ale copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani prin trei probe: Listening (ascultare), Reading & Writing (citire și scriere) și Speaking (conversație).

Certificatele obținute în urma examenelor de limba engleză Young Learners (YLE), nivelurile Movers și Flyers pot fi folosite pentru echivalarea probei de competență lingvistică la admiterea în clasa a 5-a cu program intensiv engleză (nivel minim necesar: A1 conform grilei CECR).

La noi, copiii vor susține la înscriere o testare tip simulare pentru a se familiariza cu formatul examenului și  pentru a vedea care este examenul potrivit în funcție de nivelul de cunoștințe.

Data examen: 13 mai 2016

Perioadă înscrieri:  21 martie – 15 aprilie

Pentru înscrieri și informații suplimentare referitoare la examene, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.
 

© 2021 Centrul Educațional Euroed


RO

Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe confirmate de Uniunea Europeană, vă rugăm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Relații suplimentare de la Centrul Educațional EuroEd, Sat Hadîmbu, Comuna Mogoșești, Jud. Iași.
Informații cu privire la program / proiect: www.fonduri-ue.ro/posdru