"Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013"

NOUTĂȚI

Curs de limba română

Dacă ești în clasa a IV-a, îndrăgostit de literatură și de provocările textului literar, descoperă un model de test special conceput, conform programei în vigoare și criteriilor specifice Concursului „Nicolae Labiș”, organizat de Colegiului Național Iași. Nicoleta Munteanu, profesor la acest liceu, explică maniera de abordare și de rezolvare a fiecărui item al testului, oferind o variantă de interpretare adaptată vârstei, dar și standardelor de performanță. Mici „trucuri”, multă imaginație și cunoașterea din timp a structurii subiectelor pot face diferența.

Alături de explicațiile propriu-zise vei găsi un barem detaliat și punctajul aferent fiecărui subiect. Încă un detaliu: talentul nativ trebuie însoțit de bucuria întâlnirilor cu personaje, de plăcerea de a descoperi noi și uluitoare lumi. Niciodată nu e prea devreme să te confrunți cu o carte, oricât de „serioasă” ar părea aceasta.

© 2021 Centrul Educațional Euroed


RO

Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe confirmate de Uniunea Europeană, vă rugăm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Relații suplimentare de la Centrul Educațional EuroEd, Sat Hadîmbu, Comuna Mogoșești, Jud. Iași.
Informații cu privire la program / proiect: www.fonduri-ue.ro/posdru