"Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013"

Limba germană
Cursurile de limbă germană urmăresc să îmbunătăţească abilităţile cursanţilor de a comunica cu ușurință în limba germană. Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Națională de Calificări cu diplome recunoscute la nivel național și European. Sub îndrumarea unei profesoare care are experiență în predarea limbii germane de peste 20 ani, elevii vor învăța germana prin joculețe interactive special concepute pentru ca aceștia să se concentreze și să rețină mai ușor informațiile.
Curs de limba germană - Copii

Curs de limba germană - Copii

Cursurile de limba germană pentru copii își propun să completeze cunoștințele dobândite la școală, precum și să-i pregătească pentru susținerea unor teste și examinări specifice vârstei lor.
1 cursuri disponibile
Curs de limba germană - Adulți

Curs de limba germană - Adulți

Cursurile de limbă germană pentru adulți își propun să completeze cunoștințele și să comunicați cu ușurință în limba germană.
1 cursuri disponibile

© 2021 Centrul Educațional Euroed


RO

Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe confirmate de Uniunea Europeană, vă rugăm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Relații suplimentare de la Centrul Educațional EuroEd, Sat Hadîmbu, Comuna Mogoșești, Jud. Iași.
Informații cu privire la program / proiect: www.fonduri-ue.ro/posdru