"Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013"

Limba engleză
Limba engleză este cea mai vorbită limbă străină din lume și cea mai importantă din punct de vedere al comunicării în afaceri. Învață limba engleză simplu și ușor, fără profesor. În cadrul cursului de limbă engleză, EuroEd utilizează un set de metode și materiale care asigură învăţarea rapidă, nu doar memorarea. Cursurile au loc săptămânal, 2 sau 3 sedințe a câte 2 ore, în intervalul orar 16.00 – 20.00, luni-vineri. La cererea cursanţilor, se pot oferi module de altă durată sau frecvență.
Curs de limba engleză - Copii

Curs de limba engleză - Copii

Cursurile de limbă engleză pentru copii își propun să completeze cunoștințele dobândite la școală, pentru susținerea unor teste și examinări specifice vârstei lor. Cursurile sunt organizate sub formă de abonamente de 10 ședințe și se desfășoară pe tot parcursul anului școlar.
2 cursuri disponibile
Curs de limba engleză - Adulți

Curs de limba engleză - Adulți

Cursurile de limbă engleză pentru adulți își propun să completeze cunoștințele și să comunicați cu ușurință în limba engleză. Cursurile au loc săptămânal, 2 sau 3 sedințe a câte 2 ore, în intervalul orar 16.00 – 20.00, luni-vineri.
1 cursuri disponibile

© 2021 Centrul Educațional Euroed


RO

Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe confirmate de Uniunea Europeană, vă rugăm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Relații suplimentare de la Centrul Educațional EuroEd, Sat Hadîmbu, Comuna Mogoșești, Jud. Iași.
Informații cu privire la program / proiect: www.fonduri-ue.ro/posdru