"Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013"

Limba chineză
În cadrul cursurilor de limba chineză vei acumula cunoștințe de bază de gramatică, fonetică, semne, caligrafie, învățând totodată cuvinte și expresii care să te ajute să comunici în situații concrete. De asemenea, vei avea posibilitatea să afli elemente de cultură și civilizație chineză. Colaborăm cu o tânără profesoară nativă– reprezentantă a Institutului Confucius din București - specializată în predarea limbii chineze pentru străini.
Curs de limba chineză - Copii

Curs de limba chineză - Copii

Cursurile de limba chineză pentru copii cuprind activități care sunt special concepute pentru a transforma procesul de învățare într-o activitate plăcută și distractivă menită să vină în ajutorul acestora.
1 cursuri disponibile
Curs de limba chineză - Adulți

Curs de limba chineză - Adulți

Cursurile de limbă chineză pentru adulți își propun să completeze cunoștințele și să comunicați cu ușurință în limba chineză. Conditia participarii la aceste cursuri este nivelul bun de limba engleză (cel puțin B1), deoarece cursurile vor fi în această limbă.
1 cursuri disponibile

© 2021 Centrul Educațional Euroed


RO

Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe confirmate de Uniunea Europeană, vă rugăm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Relații suplimentare de la Centrul Educațional EuroEd, Sat Hadîmbu, Comuna Mogoșești, Jud. Iași.
Informații cu privire la program / proiect: www.fonduri-ue.ro/posdru