"Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013"

Curs TOEFL (Test of English as a Foreign Language)

Acest curs are ca obiectiv pregătirea cursanților, indiferent de limbă sau nivel, pentru susţinerea examenului TOEFL, în vederea obținerii unui punctaj maxim.
Curs TOEFL (Test of English as a Foreign Language)

Curs TOEFL (Test of English as a Foreign Language) - (modul de 60 ore)

Acest test evalueaza cunoasterea limbii engleze de catre persoane care au alta limba limba materna. Examenele TOEFL sunt recunoscute în 80 de tari de pe toate continentele si in mod deosebit in Statele Unite al Americii. Sunt folositoare pentru inscrierea la institutii de invatamant, cursuri postliceale, pre si post universitare, pentru angajare si promovare. In Romania, poate fi folosit pentru echivalarea proba de competenţe lingvistice la examenul de bacalaureat și este acceptat de majoritatea universitatilor de stat si particulare ca substitut al testului de limba de la admitere, licenta, master, doctorat.

Este adresat persoanelor care doresc să obțină certificatul TOEFL și care vor să se pregătească în prealabil pentru susținerea acestui examen.

Certficatul TOEFL este un certificat recunoscut pe plan international si preferat de institutiile academice din Statele Unite, dar îți vine în ajutor oriunde ai fi.  Examenul TOEFL este arată nivelul de cunoaștere a limbii engleze, dar pentru a obtine rezultate excelente, este de preferat să te pregătești pentru acest examen. CV-ul tău se va îmbogăți considerabil și va fi mult mai valoros, în plus ai un real avantaj la admiterea pentru cursuri de învățământ superior în SUA.

Prețul cursului

Curs TOEFL (Test of English as a Foreign Language)Sesiuni de curs disponibile

Preț: 0.1 Lei

Nu sunt sesiuni active. Vă rugăm să reveniți!

Profesori

© 2021 Centrul Educațional Euroed


RO

Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe confirmate de Uniunea Europeană, vă rugăm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Relații suplimentare de la Centrul Educațional EuroEd, Sat Hadîmbu, Comuna Mogoșești, Jud. Iași.
Informații cu privire la program / proiect: www.fonduri-ue.ro/posdru