"Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013"

Curs Limba Engleză - Liceul Ibrăileanu

Cursuri de testare la limba engleză pentru copii de clasa a IV-a în vederea admiterii acestora în clasa a V-a cu program intensiv de predare a limbii engleze.
Curs Limba Engleză - Liceul Ibrăileanu

Cursuri de testare la limba engleză pentru copii de clasa a IV-a în vederea admiterii acestora în clasa a V-a cu program intensiv de predare a limbii engleze.

CAPITOLUL 1 Capitol gratis

Curs Limba Engleză - Partea I

În prima parte a cursului de Limba engleză, ne sunt prezentate planul de școlarizare, cerințele impuse pentru admiterea în clasa a V-a și care sunt obiectivele testării înițiale ale elevului candidat.

CAPITOLUL 2 Capitol gratis

Curs Limba Engleză - Partea II

În partea a doua a cursului de limbă engleză este prezentată bibliografia din care elevii pot învăța, tipurile de manuale, precum și conținuturile tematice ce se vor atinge pe parcursul acestui curs.

CAPITOLUL 3 Capitol gratis

Curs Limba Engleză - Partea III

În partea a treia a cursului de limba engleză sunt propuse o serie de exerciții privind gradele de comparație și formele de plural ale celor mai uzuale cuvinte.

CAPITOLUL 4 Capitol gratis

Curs Limba Engleză - partea IV

În această parte a cursului sunt prezentate exerciții în care elevii trebuie să treacă la forma de plural diferite cuvinte și să înlocuiască în textele date cuvintele care lipsesc.

CAPITOLUL 5 Capitol gratis

Curs Limba Engleză - partea V

În această parte a cursului elevii trebuie să realizeze un text privind programul lor zilnic, astfel aceștia își dezvoltă abilitățile de scris în limba engleză și își îmbunătățesc comunicarea.

CAPITOLUL 6 Capitol gratis

Curs Limba Engleză - partea VI

În această parte a cursului, elevii au exemplu un paragraf privind programul lor zilnic. Acest curs ajută elevii să își dezvolte abilitățile de scriere și exprimare în limba engleză.

CAPITOLUL 7 Capitol gratis

Curs Limba Engleză - partea VII

În această partea a cursului elevii sunt rugați să extragă un bilet ce conține 2 subiecte care trebuie să le rezolve oral. Subiectele pot avea cerințe ca: prezentarea elevului (nume, prenume, ani, clasa, persoanalitatea sa etc.) și o prezentare a unui sport preferat, a unei cărți sau a unui film etc.

CAPITOLUL 8 Capitol gratis

Curs Limba Engleză - partea VIII

În această parte a cursului veți putea învăța cum trebuie să vă prezentați în fața profesorilor și cum trebuie exercițiile orale, precum și sugestii și explicații de la profesori privind rezolvarea unor astfel de subiecte.

Prețul cursului

Curs Limba Engleză - Liceul Ibrăileanu


Capitolul 1 Curs Limba Engleză - Partea I

Capitolul 2 Curs Limba Engleză - Partea II

Capitolul 3 Curs Limba Engleză - Partea III

Capitolul 4 Curs Limba Engleză - partea IV

Capitolul 5 Curs Limba Engleză - partea V

Capitolul 6 Curs Limba Engleză - partea VI

Capitolul 7 Curs Limba Engleză - partea VII

Capitolul 8 Curs Limba Engleză - partea VIII


Sesiuni de curs disponibile

Preț: 0.01 Lei

Nu sunt sesiuni active. Vă rugăm să reveniți!

Profesori

© 2021 Centrul Educațional Euroed


RO

Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe confirmate de Uniunea Europeană, vă rugăm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Relații suplimentare de la Centrul Educațional EuroEd, Sat Hadîmbu, Comuna Mogoșești, Jud. Iași.
Informații cu privire la program / proiect: www.fonduri-ue.ro/posdru