"Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013"

Curs IELTS (International English Language Testing System) - (modul de 60 ore)

Acest curs are ca obiectiv pregătirea cursanților, indiferent de limbă sau nivel, pentru susţinerea examenului IELTS.
Curs IELTS (International English Language Testing System) - (modul de 60 ore)

Îți perfecționezi cele 4 abilități testate în cadrul examenului: Reading (citire), Listening (ascultare), Speaking (vorbire) și Writing (scriere), în vederea obținerii unui punctaj maxim. Este adresat persoanelor care doresc să obțină certificatul IELTS și care vor să se pregătească în prealabil pentru susținerea acestui examen.

IELTS este un acronim pentru Sistemul Internaţional de Testare în Engleză. Acest test evaluează competențele de comunicare în engleză cu toate cele patru abilităţi lingvistice: ascultare, citire, scriere şi vorbire. Toți cei care intenţionează să studieze sau să lucreze în posturi sau locații în care limba engleză este limba de bază în comunicarea scrisă și orală, au nevoie de acest certificat IELTS.

Acest test de limba engleza este recunoscut peste tot in lume. Este cerut pentru imigrare in Australia, Noua Zeelanda si Canada si acceptat de cele mai multe institutii academice si de angajatori din Europa si Statele Unite, si este utilizat pentru angajare, promovare si selectare pentru cursuri de instruire. IELTS este disponibil in doua formate: Academic si General.

IELTS Academic evalueaza capacitatea candidatului de a studia sau de a urma programe de instruire in limba engleza la nivel pre si post universitar, în timp ce, IELTS General se axează pe abilitati generale de comunicare intr-un larg context social si educational.

Acest format este potrivit pentru candidatii care pleaca in tari in care se vorbeste engleza pentru a-si incheia educatia gimnaziala, pentru a munci sau a urma programe de instruire preuniversitara. In Romania, poate fi folosit pentru echivalarea proba de competenţe lingvistice la examenul de bacalaureat și este acceptat de majoritatea universitatilor de stat si particulare ca substitut al testului de limba de la admitere, licenta, master, doctorat.

Prețul cursului

Curs IELTS (International English Language Testing System) - (modul de 60 ore)Sesiuni de curs disponibile

Preț: 0.1 Lei

Nu sunt sesiuni active. Vă rugăm să reveniți!

Profesori

© 2021 Centrul Educațional Euroed


RO

Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe confirmate de Uniunea Europeană, vă rugăm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Relații suplimentare de la Centrul Educațional EuroEd, Sat Hadîmbu, Comuna Mogoșești, Jud. Iași.
Informații cu privire la program / proiect: www.fonduri-ue.ro/posdru