"Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013"

Curs de limba engleză pentru copii

Cursurile de limbi străine pentru elevi sunt organizate sub formă de pachete de 10 ședințe și se desfășoară pe tot parcursul anului școlar.
Curs de limba engleză pentru copii


Grupele sunt formate din copii de vârste apropiate, obiective și interese comune. Cursurile urmăresc îmbunătățirea cunoștințelor copiilor și dezvoltarea abilităților lor de comunicare într-o limbă străină într-o atmosferă  prietenoasă și distractivă.

De asemenea, copiii sunt pregătiți pentru susținerea unor teste și examene specifice vârstei lor (ex. examenele Cambridge pentru copii YLE (cls. I-IV), KET si PET (cls. V-VIII); concursurile de admitere la clasele, cu studiu intensiv al limbilor străine etc.).

Pentru atingerea acestor obiective, ne bazăm pe o abordare comunicativă, metode moderne și interactive, activități variate adaptate stilurilor și nevoilor de învățare diferite ale copiilor.
 

Prețul cursului

Curs de limba engleză pentru copiiSesiuni de curs disponibile

Sesiunea 11.11.2015 - 01.05.2016


Preț: 0.1 Lei

Adaug produsul în coș.
Profesori

1. Profesor Centru Educațional EuroEd

© 2021 Centrul Educațional Euroed


RO

Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe confirmate de Uniunea Europeană, vă rugăm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Relații suplimentare de la Centrul Educațional EuroEd, Sat Hadîmbu, Comuna Mogoșești, Jud. Iași.
Informații cu privire la program / proiect: www.fonduri-ue.ro/posdru