"Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013"

Curs de limbă engleză pentru Adulți

Cursurile de limbi străine pentru adulți sunt organizate în module a cate 60 de ore. Cursurile au loc săptămânal, 2 sau 3 sedințe a câte 2 ore, în intervalul orar 16.00 – 20.00, luni-vineri.
Curs de limbă engleză pentru Adulți

Cursurile de limbi străine pentru adulți sunt organizate în module a cate 60 de ore. Cursurile au loc săptămânal, 2 sau 3 sedințe a câte 2 ore, în intervalul orar 16.00 – 20.00, luni-vineri. La cererea cursanţilor, se pot oferi module cu o durată sau frecvență diferită. Cursurile noastre își propun să dezvolte  toate competențele de limbă (exprimare orală și scrisă, înțelegerea textului scris și audiat, gramatică etc.) în funcție de  nivel, punându-se accentul pe comunicarea în situații concrete, de interes pentru cursanți. Pentru a îndeplini acest obiectiv, colaboratorii noștri, profesori calificați cu experiență în predarea limbilor străine și în lucrul cu adulții, folosesc o varietate de metode și materiale moderne și interactive, adaptate stilurilor și nevoilor cursanților.

Din oferta noastră, fac parte și cursurile în regim individual, precum și pentru grupuri restrânse de cursanți. Acestea sunt ideale pentru persoanele care au cerințe speciale în ceea ce privește conținutul, obiectivele, frecvența și durata cursului.

La încheierea unui modul, în urma unui examen, organizat la cerere, cursanţii pot obține un certificat de absolvire eliberat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, recunoscut la nivel național și european, în care se precizează tipul şi durata cursului, precum și nivelul competenţelor dobândite, în conformitate cu standardele europene (conform CEFR – „Common European Framework of Reference” – Cadrul European Comun de Referinţă).

CAPITOLUL 1 Capitol gratis

Curs de limba engleză

Cursurile de limbi străine pentru elevi sunt organizate sub formă de pachete de 10 ședințe și se desfășoară pe tot parcursul anului școlar. Grupele sunt formate din copii de vârste apropiate, obiective și interese comune. În acest video sunt făcute vizibile momente dintr-un curs de engleză, din cadrul Fundației EuroEd, prin care observăm strategiile didactice, măiestria și dedicația cu care doamna profesoară Carmen Antoniță își ține cursurile de Limbă engleză. O limbă străină îți poate oferi șansa unei cariere de succes. Învață limba engleză cu cei mai buni profesori, prin cele mai eficiente metode!

CAPITOLUL 2 Capitol gratis

Cursuri de limba engleza Adulti

În acest video sunt făcute vizibile momente dintr-un curs de engleză, din cadrul Fundației EuroEd, prin care observăm strategiile didactice, măiestria și dedicația cu care doamna profesoară Carmen Antoniță își ține cursurile de Limbă engleză. O limbă străină îți poate oferi șansa unei cariere de succes. Învață limba engleză cu cei mai buni profesori, prin cele mai eficiente metode!

Prețul cursului

Curs de limbă engleză pentru Adulți


Capitolul 1 Curs de limba engleză

Capitolul 2 Cursuri de limba engleza Adulti


Sesiuni de curs disponibile

Sesiunea 11.11.2015 - 01.05.2016


Preț: 0.1 Lei

Adaug produsul în coș.
Profesori

© 2021 Centrul Educațional Euroed


RO

Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe confirmate de Uniunea Europeană, vă rugăm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Relații suplimentare de la Centrul Educațional EuroEd, Sat Hadîmbu, Comuna Mogoșești, Jud. Iași.
Informații cu privire la program / proiect: www.fonduri-ue.ro/posdru