"Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013"

Curs Cambridge KET

Acest curs are ca obiectiv pregătirea cursanților, indiferent de limbă sau nivel, pentru susţinerea examenului Cambridge, în vederea obținerii unui punctaj maxim.
Curs Cambridge KET

Este adresat persoanelor care doresc să obțină certificatul Cambridge și care vor să se pregătească în prealabil pentru susținerea acestui examen.

Examenul Cambridge este unul de stabilire a progresului înregistrat în învăţarea limbii engleze și necesită pregătire pentru obținerea unor rezultate excelente. Certficatul Cambridge are recunoștere internațională și vine în ajutorul aplicaţiilor la diferite programe de studii internaţionale, sau a îmbunătăţirii perspectivelor profesionale. Acest certificat este recunoscut de peste 8,500 de angajatori, universităţi şi instituţii guvernamentale din toată lumea.
 

Prețul cursului

Curs Cambridge KETSesiuni de curs disponibile

Preț: 0.1 Lei

Nu sunt sesiuni active. Vă rugăm să reveniți!

Profesori

© 2021 Centrul Educațional Euroed


RO

Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe confirmate de Uniunea Europeană, vă rugăm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Relații suplimentare de la Centrul Educațional EuroEd, Sat Hadîmbu, Comuna Mogoșești, Jud. Iași.
Informații cu privire la program / proiect: www.fonduri-ue.ro/posdru